Şiddet en çok kadınları vuruyor

Düzenleyen:
Şiddet en çok kadınları vuruyor

YAŞAM Haberleri

Üsküdar Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Uluslararası İz Bırakan Kadınlar Zirvesi düzenledi. Kandilli’de bulunan Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı

Üsküdar Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Uluslararası İz Bırakan Kadınlar Zirvesi düzenledi. Kandilli’de bulunan Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.   Programın onur konuğu olan Emine Erdoğan, kadınların toplumda çok büyük sınamalarla karşı karşıya kaldığını belirterek “Oryantalist algılarla mücadele bunun başında geliyor. Müslüman kadınları kuşatan yanlış algılardan kurtulmalıyız. Savaşlarda en çok kadınlar mağdur oluyor. Ülkemizde misafir ettiğimiz 3 milyon mültecinin çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşuyor. Şiddet bütün dünyada en fazla kadınları vuruyor. Türkiye’de Cumhurbaşkanımızla ‘Kadına şiddet insanlığa ihanettir!’ sloganıyla kadına şiddetle mücadele ederken, toplumsal farkındalık meydana getirmek istiyoruz” dedi.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...