İstanbul'a lüks taksiler geldi

İstanbul'a lüks taksiler geldi

YAŞAM Haberleri

İstanbul Belediyesi'nden gerekli ruhsatları alan TUAŞ Taxi, Opel Insignia ve Ford Mondeo modelleriyle İstanbul'da hizmet vermeye başladı.

İstanbul'da lüks transfer ve şehir içi taşımacılık hizmetinin kaliteli yapılabilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) gerekli ruhsatları alan TUAŞ Taxi, Opel Insignia ve Ford Mondeo modelleriyle İstanbul'da hizmet vermeye başladı. İstanbullular'ın hizmetine sunulacak yeni uygulamanın tanıtım toplantısında verilen bilgilere göre, etkin bir GPS sistemiyle araçların takibi müşteriler tarafından eş zamanlı olarak yapılabilirken, otomatik konum belirleme ve "araç adresinize ulaştı" bilgisi SMS'leri de kent sakinlerinin vakit tasarrufu yapmasını sağlayacak.
İstanbul ve çevresinde ulaşmak istenilen her yere yüksek kalitede ulaşım hizmeti veren taksilerde, günlük gazete, kişiye özel içecek, peçete ya da ıslak mendile kadar her türlü detay bulunurken İstanbul trafiğini çok iyi bilen deneyimli sürücülerin bulunması dikkati çekiyor. TUAŞ'ın çağrı merkezini arayarak ya da internet sitesini kullanarak hizmet alan müşterilerin kaydı otomatik oluşturulurken, müşteriler bir sonraki aramada kendini tanıtıp adres bildirme zorunluluğundan kurtulacak.
Müşterinin ulaşmak istediği lokasyonu belirlemesinin ardından, TUAŞ Taxi güzergahı, sürücü adını, araç plakası ve ortalama varış süresi hakkında kısa mesajla bilgi veriyor. Müşteri dilerse aracı akıllı cep telefonundan takip edebilecek.
Şehir içi lüks ulaşımda, bu sektörün en önemli öğesi olan sürücüler de TUAŞ Taxi tarafından özenle seçiliyor. TUAŞ Taxi sürücüleri, ileri sürüş teknikleri akademisinde eğitim alarak, hizmet verdiği birey, kurum ve kuruluşlara konforlu ulaşımı temin ediyor. Güven ve konfor TUAŞ Taxi'de Opel Insignia ile hizmete dönüşüyor.
Proje paydaşlarıyla beraber lansmanda açıklama yapan TUAŞ Taxi Genel Müdürü Mehmet Tolunay, "Mevcut ulaşım sektörünün büyümesi ve geliştirilmesi için üzerine düşen görevi layıkıyla yapan TUAŞ Taxi'nin hedefi, sektörümüzdeki lider konumunu uzun yıllar devam ettirmektir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...