Bağış: ‘Hayır’ teröristlerin ekmeğine yağ sürer

Düzenleyen:
Bağış: ‘Hayır’ teröristlerin ekmeğine yağ sürer

POLİTİKA Haberleri

AB Eski Bakanı Egemen Bağış, R. Onur Erim’in “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi: Demokratik Yönetim Biçimlerine Türkiye Katkısı” adlı kitabının İstanbul’daki bir otelde dün yapılan tanıtım toplantısında referandum safhasını değerlendirdi.

AB Eski Bakanı Egemen Bağış, R. Onur Erim’in “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi: Demokratik Yönetim Biçimlerine Türkiye Katkısı” adlı kitabının İstanbul’daki bir otelde dün yapılan tanıtım toplantısında referandum safhasını değerlendirdi. Anketlerin “evet”i işaret ettiğini söyleyen Bağış, “Referandumdan ‘hayır’ çıkması durumunda siyasi ve ekonomik kriz kaçınılmaz olacaktır. Bu da FETÖ, PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürer” diye konuştu. Bağış şöyle devam etti: Bugünkü yönetim sistemi, devlet mekanizmasına fitneyi davet eden bir sistemdir. Eğer öyle olmasaydı Mustafa Kemal Atatürk ile İsmet İnönü birbirine düşmezdi. Önceden devletin üst düzey isimlerini kazığa oturtmak ile tehdit eden komutanlar vardı. Emrinde olması gereken başbakana cumhurbaşkanına posta koymaya kalkan bürokratlar vardı. İşte bu sistem, o problemleri çözmüş olacak.

Haber Merkezi İSTANBUL

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...