Engin Alan ve Erdal Ceylanoğlu tahliye edildi

Engin Alan ve Erdal Ceylanoğlu tahliye edildi

GÜNDEM Haberleri

28 Şubat davasında Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, 75 tutuklu sanıktan 37'sini tahliye etti. Tahliye edilenler arasında MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan ile eski Kara Kuvvetleri Komutanı Erdal Ceylanoğlu da bulunuyor.

28 Şubat davasında Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, 75 tutuklu sanıktan 37'sini tahliye etti. Tahliye edilenler arasında MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan ile eski Kara Kuvvetleri Komutanı Erdal Ceylanoğlu da bulunuyor. Mahkemenin "suçlamaların düşük yoğunlukta olması" ve "tutukluluk süresi" gerekçesiyle tahliye kararı verdiği öğrenildi. Davanın ilk duruşması 2 Eylül 2013 Pazartesi görülecek. Mahkeme, 6 Eylül Cuma'ya kadar duruşmalara devam edecek. 28 Şubat davasında 103 sanık yargılanıyordu. Bu sanıklardan 75'i tutuklanmıştı. Sanıklar hakkında "ağırlaştırılmış müebbet" hapis cezası isteniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...