Daha ne olsun

Düzenleyen:
Daha ne olsun

SPOR Haberleri

Liginde lider olan ama son 3 maçını kaybeden Paulo Bento’nun işine son verildi, Kartal’ın ekmeğine tur için yağ sürüldü

Avrupa kupası maçı öncesi futbol dünyasında ender rastlanan bir durum oldu ve Beşiktaş’ın rakibi Olimpiakos’ta teknik direktör Paulo Bento’nun görevine son verildi. Hem de maça 3 gün kala. Yunanistan Ligi’nde lider olan ve son 3 maçını kaybeden Olimpiakos’ta Bento, Ağustos 2016’da göreve getirilmişti. Portekizli teknik adamın kovulmadan önce son idmanda oyunculardan Alejandro Dominguez ile de çok sert bir tartışma yaşadığı öğrenildi. Takımın  başına geçici olarak U20  antrenörü Vasilis Vouzas getirildi.
İstanbul’a bekleriz
Krizi fırsata çevirmek isteyen Beşiktaş bir taraftan da temkini elden bırakmayacak. Bu tür durumlarda oyuncuların daha çok motive olduğunu ifade eden Şenol Güneş öğrencilerini uyardı. Oyun şablonuna bakarsak pek bir değişim olmayacak. Çift ayaklı bir maç olduğu için savunma güvenliği ön planda tutulacak ve kontrollü şekilde gol aranacak. Özellikle Talisca faktörü sebebiyle duran toplar “öldürücü” toplara çevrilecek. Her ne kadar rakip krizde olsa da beraberliği bile avantaj gören Beşiktaş, 16 Mart’taki rövanşta saha ve seyirci avantajıyla sonuca gidecek.

TARAFTAR SEVİNDİ
Dök Yunan’ı denize...

Kritik maç öncesi Bento’nun kovulması Beşiktaş taraftarlarını sevindirdi. Siyah-beyazlı kullanıcılar birbirinden ilginç mesajlar paylaştı: 
∂  Olimpiakos Teknik Direktörü Bento görevi bırakmış .. Oysa ne çok isterdim Quaresma’nın Bento ile hesabını kapatmasını... Korkak Bento @BlackEA
∂ Bento kovuldu... Olimpiakos yıllar sonra ilk kez buhranda. Tam zamanı BEŞİKTAŞIM... Dök Yunan’ı denize... @kerem_bademli  
∂ Paulo Bento yüzme bilmediği için istifa etmiş... @ilimbeylee  
∂ Olimpiakos’un gözünü nasıl korkuttuysak hocaları Paulo Bento istifa etmiş... @rmznc2886   
∂ Olimpiakos 3 maçtır yeniliyor, Bento kovuldu aslında biz devirdikten sonra olmalıydı... 
             

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...