Şimdi sıra Okay’da

Düzenleyen:
Şimdi sıra Okay’da

SPOR Haberleri

Yusuf Yazıcı’nın mukavelesini yenileyen bordo-mavilililer, Karabük maçında 3 puanı getiren Okay Yokuşlu ile de anlaşmak üzere

Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’u Okay Yokuşlu’nun attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor, 22 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayı hedefliyor. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yaptığı açıklamada, Okay Yokuşlu’nun genç yaşına rağmen bordo-mavili takımda istikrarı yakalayan oyunculardan biri olduğunu belirtti. Okay’ın takım içinde sevilen bir futbolcu olduğunu ifade eden Çubukçu, “Kendisi sevdiğimiz, karakterli bir oyuncu. Yusuf Yazıcı ile anlaştık. Okay’ın da takımda uzun yıllar kalmasını ve başarılara katkı yapmaya devam etmesini istiyoruz” dedi. Çubukçu, futbolcu ve menajeriyle görüştüklerini vurgulayarak, “Kendisi de Trabzonspor’da huzurlu olduğunu söylüyor. Biz de onunla devam etmeyi istiyoruz. Bir problem çıkacağını sanmıyoruz. Sözleşmesini yakın zamanda uzatacağımızı düşünüyoruz.” diye konuştu. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...