Derdiyok aır

Düzenleyen:
Derdiyok aır

SPOR Haberleri

Süper Lig’in en çok kafa golü atan (5) oyuncusu olan Eren Derdiyok, Aslan’ın Devler Ligi hedefini sıcak tuttu

Geçen hafta Beşiktaş derbisini kaybederek şampiyonluk yarışına havlu atan G.Saray, Antalya önünde alacağı beraberlik veya mağlubiyet halinde bir anlamda sezonu kapatacaktı. Şampiyonlar Ligi’ni kovalayan sarı-kırmızılı takım Başakşehir’den puan olarak daha da geri düşecek, Avrupa Ligi mücadelesi vermek zorunda kalacaktı ama takım üzerinde oluşacak moralsizlik belki de bu platformu bile tehlikeye atacaktı. Uzatmada Eren’in attığı gol Aslan’ı tekrar sezona bağladı. Uzun zamandır eleştiri alan futbolcu dün Süper Lig’de 10. golüne imza attı. Bunların 5’i ise kafa golüydü. 28 yaşındaki Eren hava hakimiyetini bir kere daha ortaya koyarken son 3 haftada 3 gol buldu ve takımını yarışta tuttu. 
Puan durumu ortada
Maç sonrası “Çok güzel bir mücadele oldu. Antalyaspor da iyi oynadı. 10 kişi ile maçı almamız moral açısından iyi oldu” diyen Eren, “Ciddi maçlarda puan kaybettik. Galatasaray’ın şampiyonluktan başka bir şeye oynaması yanlış, böyle bir açıklama yapamam. Hepimizin hedefi bu ama puan durumu da ortada. İnancımızı hiç kaybetmedik. Bu yolda maç maç düşüneceğiz. Yapacağımız bir şey yok. Umarım sezon sonunda iyi yerlerde bitiriz” sözlerini kullandı. Tudor’u da öven Derdiyok, “Futbolu yaşayan bir hoca. Nasıl yaşadığını da gösteriyor” vurgusu yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...