Dolar ne kadar? 7 Mart dolar fiyatları

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dolar ne kadar? 7 Mart dolar fiyatları

Ekonomi Haberleri  / İHA

Dolar güne nasıl başladı? Dolar ne kadar oldu? Doların yükselmesindeki etken nedir? Dolar yükselmeye devam edecek mi? Detaylar haberde...

Serbest piyasada dolar 3,7050 liradan, euro ise 3,9230 liradan güne başladı. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu ayki toplantısında faiz artırımına kesin gözüyle bakılmasıyla dolar/TL baskı altında kalmaya devam ediyor. Fed'in yanı sıra yüksek enflasyon, referandum ve jeopolitik gelişmeler gibi iç gelişmeler kurda etkili oluyor. İstanbul Kapalıçarşı'da 3,7030 liradan alınan dolar 3,7050 liradan, 3,9210 liradan alınan euro ise 3,9230 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 3,7080, liradan, euro ise 3,9320 liradan satılmıştı. Gelecek hafta 15 Mart'ta Fed, 16 Mart'ta da Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Bu iki karar kurun yönünde belirleyici olacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...