Sünger havuzda antrenman rezaletine bakan Kılıç el attı

Düzenleyen:
Sünger havuzda antrenman rezaletine bakan Kılıç el attı

SPOR Haberleri

Çalışabileceği bir havuz olmadığı için kendine içi sünger dolu bir havuz yapan ve burada antrenmanlarına devam eden Atlama Milli Takımı sporcusu Yaprak Selin Keskin'in durumuna Bakan Kılıç el attı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yüzmede Atlama Milli Takımı sporcusu olan Yaprak Selin Keskin'in, çalışmalarını bundan sonra Ankara'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde yapacağını ifade etti.

HABERLERİ GÖRÜNCE DEVREYE GİRDİ

Bakan Kılıç, milli sporcu Yaprak Selin'in çalışacak havuz bulamadığı için antrenmanlarını içi sünger dolu havuzda yaptığı yönünde medyada yer alan haberler üzerine, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİNDE DEVAM EDECEK"

Bakan Kılıç, açıklamasında şunları kaydetti:

"Milli sporcumuz Yaprak Selin Keskin, antrenmanlarını bundan böyle Ankara Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'mizde sürdürecek. Yaprak kardeşimiz, yarışmalara ve spor yaşantısına artık çok daha konsantre ve rahat şekilde hazırlanacak. Bakanlık olarak geleceğimizin en büyük değerleri olan genç sporcularımızın gelişimi ve refahı adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Sünger havuzda antrenman rezaletine bakan Kılıç el attı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...