Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hayvan hırsızları yakalandı

Düzenleyen:
Hayvan hırsızları yakalandı

YAŞAM Haberleri

​İzmir’in Bergama ilçesinde 4 farklı hayvan hırsızlığına karışan 5 kişi jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, şubat ayı içerisinde Bergama ilçesinde gerçekleşen 4 farklı hayvan hırsızlığını çözmek için çalışma yürüten İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, civardaki kamera kayıtlarını inceleme altına alarak Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden şüpheli kiralık bir araç tespit etti. Şüphelenilen aracın lastik izleri ile olay yerindeki lastik izlerinin aynı olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, aracın olay tarihlerinde Bergama, Kınık, Dikili, Aliağa, Bayındır ve Torbalı ilçelerinde dolaştığı ve hayvan hırsızlıklarının olduğu yerlere gittiği belirlendi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, 1 Mart 2017 tarihinde aracı kiralayan F.F.G. ve yanında bulunan S.K. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda S.B., B.K. ve E.E. isimli şahısların hayvan hırsızlıklarına karıştıkları tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından 2 Mart'ta yapılan operasyon sonucunda şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca iki ayrı adreste yapılan operasyonda iki şahsa ait hayvanlar bulunarak sahiplerine teslim edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...