Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kilyos sahilinden 10 bin 150 kilo pislik çıktı

Düzenleyen:
Kilyos sahilinden 10 bin 150 kilo pislik çıktı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, denize atıldığı tespit edilen atıkların Kilyos sahiline vurması üzerine başlatılan temizlik çalışmaları sonucu 10 bin 150 kilogram atık topladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kilyos sahiline vuran atıkları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Hizmetleri Müdürlüğü kıyı temizlik ekipleri ile Atık Yönetimi Müdürlüğü temizlik görevlilerinden oluşan 121 personelin katıldığı temizlik çalışmalarında, Kilyos sahilinden yaklaşık 10 bin 150 kilogram ağırlığında bin 450 poşet atık toplandı. Poşetler ile tahta plaka gibi büyük malzemeler iş makinesiyle kamyonlara yüklenecek. Sonrasında kalan atıklar toplanmaya devam edilecek. Bu arada, atıkların kaynağıyla ilgili denetim teknesi ile denizden yapılan araştırmada, sahile vuran atıklara benzer şüpheli yük taşıyan herhangi bir gemi tespit edilemedi. Ekiplerin kontrolleri ve araştırması sürüyor. Ayrıca Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri de atıkların kara kaynaklı olabileceği şüphesiyle çalışma yürütüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...