Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa-Ankara yolunda otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Bursa-Ankara yolunda otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Bursa-Ankara karayolunun Mezitler mevkisinde yolcu otobüsünün devrildiği, kazada çok sayıda kazada ölü ve yaralılar...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre, bir sendikanın organizasyonuyla 8 Mart Kadınlar Günü programı için Ankara’ya giden kadın işçileri taşıyan otobüs İnegöl'de kaza yaptı. Sürücü Mehmet T. idaresindeki 16 KT 064 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, İnegöl-Bozüyük arasında Mezitler rampalarında yoldan çıkarak şarampole devrildi. İçinde 43 yolcunun bulunduğu otobüs yan yatarken, kazada can pazarı yaşandı. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, 6 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi ise hastanede öldü. Çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. İnegöl'ün yanı sıra Bursa ve çevre ilçelerden de 112, itfaiye ve arama kurtarma ekipler kaza mahalline sevk edildi. Yaralıları ve cesetleri otobüsten çıkarma çalışmaları devam ediyor. 


KADINLAR GÜNÜ'NE GİDİYORLARDI
Ankara’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına giden Türk Metal Sendikası 1 No’lu Şube üyesi kadın işçiler 4 otobüsle Bursa'dan yola çıktı. Bursa'nın İnegöl ve Bilecik'in Bozüyük ilçeleri arasındaki Osmaniye Köyü Mezitler Mevkii'nde gelindiğinde sürücü Mehmet Tüzün yönetimindeki 16 KT 064 plakalı otobüsün direksiyon kontrolünü yitirdi. Devrilen otobüste ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, çok sayıda yaralı var. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla, hastanelere kaldırıldı.


Bursa-Ankara yolunda otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var
Bursa-Ankara yolunda otobüs devrildi, çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...