Polisten kaçarken merdivenlerden düştü

Düzenleyen:
Polisten kaçarken merdivenlerden düştü

YAŞAM Haberleri

Kadıköy'de gündüz vakti bir apartmana giren 3 şüpheli, apartman sakinlerinin ihbarı üzerine kıskıvrak yakalandı. Hırsız oldukları iddia edilen şahıslardan biri polisten kaçmaya çalışırken merdivenlerden düşerek yaralandı.

Olay, Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Çavuş Kuşu Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 11.00 sıralarında hırsızlık amacıyla apartmana gelen 3 şüpheli şahıs, 7. kattaki daireye girmek istedi. Durumu fark eden apartman sakinleri hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahısları apartmanda yakaladı. Bu sırada polislerden kaçmaya çalışan 1 şüpheli merdivenlerden düşerek hafif yaralandı. Yaralanan şahıs olay yerine çağrılan ambulansla çevrede bulunan bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer şüpheliler ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Bir ses duyup apartmana koştuğunu söyleyen bir mahalle sakini, “Hemen buraya geldik. Binanın içinde 3 kişilerdi. Polisi aradık, geldiler ve yakaladılar. Şu an bir tanesi yaralı” dedi. 

Eşinin şüpheli şahısları fark etmesi üzerine polise haber verdiklerini söyleyen bir apartman sakini ise, “Ben Kadıköy'deydim eşim aradı 'kapı bakma deliğinde bir göz görüyorum' dedi. Ben de hemen polisi aradım. Daha sonra eve geldim. Tekrar eşimi aradım '2 kişi var' dedi. Daha sonra apartmana giren insanları da engelledik, ekipleri bekledik. Sonra ekipler geldi ilk önce 2 kişi yakalandı. Ardından bir kişinin de yaralandığı söylendi” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...