Kayseri Erciyesspor 3 oyuncu transfer etti

/ Kaynak: İHA
Kayseri Erciyesspor 3 oyuncu transfer etti

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, 3 futbolcuyu renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, 3 futbolcuyu renklerine bağladı. nbsp;Hacı Boydak Tesisleri'nde yapılan imza törenine Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, kulüp yöneticileri ve transfer edilen futbolcular katıldı. Gurbetçiler Kerim Avcı ile Volkan Okumak ve Fransız liginden transfer edilen Kamerun asıllı Fransız Georges Mandjeck mavi-siyahlı ekip ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;İmza töreninde konuşan Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Toplantıyı saat 11-12'de yapmak isterdik ama işler ancak bitti. Kulübümüzün menfaatlerini düşündüğümüz için bazı şeyler nihaileştikten sonra sizinle görüşmek istedim. 1 oyuncumuz daha Kayseri'de, onun kulübünden gelecek olan haberi bekliyoruz. Transferlerimiz, Kerim Avcı 89 doğumlu. Volkan Okumak 89 doğumlu. Mandjeck de 18 kez Kamerun milli takımında oynamış. Oyuncularımız ile 3'er yıllık sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. nbsp;Erciyesspor'un transferlerinden Georges Mandjeck de, "Bu kulübe geldiğim için çok memnunum. Benim için yeni bir sayfa açıldı. Türkiye ligini görmek ilginç olacak. Kulübe yardımcı olmak için geldim. Elimden geleni yapacağım. İnşallah bu sene iyi bir sezon geçiririz" dedi.
Yeni transfer Volkan Okumak ise, "Erciyesspor için elimizden geleni yapacağız. Takıma da inşallah en kısa zamanda katılacağız" ifadelerini kullandı.
Bir diğer transfer Kerim Avcı da, "Ağabeylerimiz bizi çok iyi karşıladı. Bize çok ilgi gösterdiler onun için herkese teşekkür ediyorum. Elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Erciyesspor için daha fazlasını vermeye hazırım" dedi.
Konuşmaların ardından yeni transferler kendilerini mavi-siyahlı ekibe bağlayan 3 yıllık sözleşmelerini imzaladı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...