Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arabası terk edilmiş halde bulunan gençten 5 gündür haber yok

Düzenleyen:
Arabası terk edilmiş halde bulunan gençten 5 gündür haber yok

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde otomobiliyle 3 Mart Cuma günü evden ayrılan ve aracı daha sonra terk edilmiş halde bulunan gençten 5 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre; Babası Abidin Kemerdağ ile birlikte yaşayan Hasip Kemerdağ (20) babasına ait olan 09 BAR 67 otomobili alarak evden çıktı. Babası oğlunu aradığında telefona cevap veren olmayınca merak etti. Bir gün sonra Hasip Kemerdağ’ın kullandığı otomobil Kirazlı Mahallesi Değirmendere Mevkiinde içi boş terk edilmiş olarak bulundu. Genç otomobilin içinde kimliği ve cüzdanı da bırakmıştı. Baba Abidin Kemerdağ emniyet güçlerine başvurarak, kayıp olduğunu bildirdi. Polis ve jandarma bölgelerinde yapılan aramalarda şu ana kadar hiçbir ize rastlanmadı. Baba Abidin Kemerdağ “Oğlum özel bir markette kasiyer olarak çalışıyordu. Hiçbir maddi sıkıntısı ve kaybolacak durumu yok. Cuma günü saat 10.00’da benim yanımdan ayrıldı. Bir saat sonra aradım cevap alamadım. Eşimle ayrıyım. İzmir’de annesine gitmiş olabilir diye düşündüm. Oradaki kızımı aradım onlarda orda olmadığını söylediler. Daha sonra Cumartesi günü otomobil terk edilmiş halde bulundu. Otomobilin içinde oğlumdan geriye cüzdanı kalmıştı. Arama çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...