Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yöneticilere konuşma yasağı getirdi

Düzenleyen:
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yöneticilere konuşma yasağı getirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yakın zamanda yöneticilerin verdikleri demeçler nedeniyle çıkan polemiklere çözüm olarak yöneticilere konuşma yasağı getirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yöneticilere konuşma yasağı getirdi. Nazifoğlu'nun Beyaz TV'ye bağlanmasının ardından ikinci başkan Nasuhi Sezgin'in yanlış ifadeleri Özbek'i bu kararı almaya itti.

"POLEMİK İSTEMİYORUM"

Maç öncesi ve maç sonrası yapılan açıklamaların yol açtığı gereksiz polemiklerden büyük rahatsızlık duyan Başkan Özbek'in, "Bizler konuşmak için değil Galatasaray'a hizmet için seçildik. Camiamız ve taraftarımız bizlerden kulübümüzün kronikleşmiş sorunlarına çözüm getirmemizi bekliyor. Söz değil icraat makamındayız, bunu aklımızdan çıkarmayalım" diye konuştuğu ileri sürüldü.

Dursun Özbek'in, toplantı sırasında geçmişte ayaküstü verilen demeçler nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları hatırlattığı da kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...