Beşiktaş'a problemli hakem!

Beşiktaş'a problemli hakem!

SPOR Haberleri

Devler Ligi'nde Dinamo Kiev deplasmanında İskoç hakem Craig Thomson'a takılan Beşiktaş'a, bir şok atama da Olympiakos maçı için geldi.

UEFA, maçı Hollandalı Danny Makkelie'nin yöneteceğini duyurdu. Aynı zamanda polis olan 34 yaşındaki Makkelie, hafta sonu Sparta Rotterdam ile Feyenoord arasında oynanan Rotterdam derbisinde büyük hatalar yaptı. Makkelie, Rotterdam'ın 1-0 kazandığı maçta, Feyenoord atağında çizgiyi geçen topta devam kararı verdi ve Floranus'un kaleci Kortsmit'in tuttuğu topa eliyle müdahalesine göz yumdu.

Beşiktaş'a problemli hakem!

YUNANİSTAN SEFERİ BAŞLIYOR
Beşiktaş, Olympiakos sınavı için bugün 12.00'de Yunanistan'ın Pire kentine gidecek. Teknik direktör Şenol Güneş, 20.30'da bir öğrencisi ile birlikte basın toplantısı düzenleyecek ve takım saat 21.00'de maçın oynanacağı Karaiskakis Stadı'nda son taktik çalışmasını yapacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...