LG G6, Güney Kore'de rekora koşuyor

LG G6, Güney Kore'de rekora koşuyor

TEKNOLOJİ Haberleri

LG'nin yeni üst segment akıllı telefonu G6 henüz piyasaya sürülmedi ve ön siparişe açıldı ama Güney Kore'de ön sipariş rekoruna koşuyor.

LG'nin yeni amiral gemisi G6 henüz piyasaya sürülmedi ve 2 Mart tarihinden itibaren ön siparişe açıldı. Henüz satışa sunulmamasına rağmen büyük bir ilgi gören LG G6, Güney Kore'de şimdiden 40.000'den fazla ön sipariş almış durumda.

LG'NİN GİZLİ PLANLARI

Cihazın Güney Kore topraklarında bu denli ilgi görmesinin temel sebebi olarak Samsung Galaxy S8'den önce piyasaya sürülüyor olmasını gösterebiliriz. Hatta bu planın oldukça iyi işlediği bariz şekilde ortada.

Bunun yanında 27 Şubat tarihinden itibaren Güney Kore'de bazı seçkin mağazalarda, LG G6'yı kendiniz deneme fırsatına erişebiliyorsunuz. Bu önemli girişimin de satış rakamlarına pozitif bir değer kattığı kesin.

Son olarak da LG'nin ön sipariş verenlere birçok ekstra sunduğunu da hatırlatalım. 800 Dolar civarında bir fiyatı bulunan akıllı telefonu satın aldığınızda neredeyse yarısı kadar, yani 390 Dolar'lık yan ürün ve ekran değişim garantisini de ücretsiz olarak almış oluyorsunuz.

LG G6, 10 Mart tarihinde önce Güney Kore'de, ardından da tüm dünyada piyasaya sürülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...