Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Kılıçdaroğlu’na ders verin ders

Düzenleyen:
Erdoğan: Kılıçdaroğlu’na ders verin ders

POLİTİKA Haberleri

CHP liderinin yeni sistemde “hem cumhurbaşkanı hem de başbakan olacağına dair” gafının ses kaydını dinleten Erdoğan, “İnsan şu 18 maddeyi okumaz mı” diye sordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu’nca (TÜGEF) Ankara’da düzenlenen, “TÜGEF Gelecek İçin Evet Diyor Programı”na katılarak bir konuşma yaptı. Erdoğan özetle şunları kaydetti:
∂ 15 Temmuz’da tankla, topla, helikopterlerden yağan bütün o mermilerle, silahlarla yapamadıklarını ekonomiyle, siyasi ve sosyal kaoslarla gerçekleştirmek isteyenlere fırsat vermemek için 16 Nisan’da oylanacak anayasa değişikliğini hazırladık.
∂ Siyaseti, milletin taleplerinin, beklentilerinin, ihtiyaçlarının karşılandığı bir mecra olmaktan çıkartanların önünü kesmek için yönetim sistemini değiştiriyoruz. Meclis’i hükümet icraatlarını tıkama vasıtası haline getirmek isteyenlere meydanı bırakmamak için yönetim sistemini değiştiriyoruz.
∂ Yürütme, yasama ve yargı organları arasındaki ilişkileri yeniden oluşturuyoruz. Amacımız milletimizi, ekonomimizi güçlendirmek, terörle mücadelemizi başarıya ulaştırmak, yatırımlarımızı sürdürmek için gereken güçlü yönetim sistemine kavuşturmaktır.
∂ Bu nesil Fatih’in neslidir. 21 yaşında bir çağı kapatıp, bir çağı açan Fatih’in torunları yeni bir çağın açılmasına hazırlanıyorlar. Kendi tecrübesine, birikimine, kabiliyetine güvenen hiç kimse gençlerin seçilme hakkı elde etmesinden rahatsızlık duymaz.
∂ (CHP liderinin yeni sistemde “hem cumhurbaşkanı hem de başbakan olacağına dair” gafının ses kaydını dinlettikten sonra):
∂ ‘Hayır’ın gerekçesini anlatırken ne diyor ana muhalefetin başındaki zat, ‘Cumhurbaşkanı başka bir partinin, başbakan başka bir partinin genel başkanı olunca, asıl kavga orada çıkacak’ diyor. Ya burada artık başbakan olmayacak ki... Başbakan değil, sadece cumhurbaşkanı olacak. O iş kapanıyor artık. Ya bunu dahi öğrenememiş. Bu zata 5 tane koyun verin, 5 tane keçi verin kaybeder gelir. Kendi yalanlarına esir olanların hezeyanları işte böyle gelir, ayaklarına dolanır. Bilmiyor ya. İnsan şu 18 maddeyi bir okumaz mı. Ben buradaki gençlerime bunu sorayım, ona ders verir ders.
∂ Yeni sistem doğrudan milletin iktidarını getirerek demokrasiyi güçlendirecek,‘Evet’ terör örgütlerinin kabusu olacak. Bu topraklar üzerinde başka bir devlet olabilir mi? Dar ederiz, dar. Tendürek’te yakalar vururuz, Cudi’de yakalar vururuz, Bestler Deresi’nde yakalar vururuz, Kandil’de yakalar vururuz.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...