Konyaspor, Torku ile olan sponsorluğunu uzattı

/ Kaynak: İHA
Konyaspor, Torku ile olan sponsorluğunu uzattı

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor, Torku ile olan sponsorluğu 1 yıl daha uzattı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor, Torku ile olan sponsorluğu 1 yıl daha uzattı. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ana sponsorlardan Torku ile sponsorluk sözleşmesini 1 yıl daha uzattıklarını belirterek, "Yaklaşımından dolayı Torku, Konya Şeker A.Ş. camiasına ve Recep Konuk'a teşekkür ediyorum. Torku ile olan sponsorluk sözleşmemizi bir yıl daha uzattık. Bu işbirliğimizin geride bıraktığımız sezonda olduğu gibi yeni sezonda da ortaya iyi sonuçlar çıkmasında vesile olacağına inanıyoruz. Kulüplerin ayakta durmaları ve rakipleriyle kora kor mücadele etmeleri sponsorların maddi anlamda katkılarıyla oluyor. Bu yadsınamaz bir gerçek. İnşallah birlikteliğimiz Konyaspor'umuz adına güzel işlerin yapılmasında vesile olur" dedi.
Pilot takım olan Anadolu Selçuklu Spor'un ligdeki mücadelesini sürdürmesi adına Torku'nun sponsorluğunun da önemli olduğuna işaret eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Torku ile yaptığımız sponsorluk sözleşmesi gereği Spor Toto 2.Lig'de Anadolu Selçuklu Spor adıyla mücadele etmeye başlayan pilot takımımız konusunda ilk sezon bir takım zorluklar yaşandı. Bu zorlukların üstesinden gelinmesi çok zor bir durum değil. Yetenekli gençlerimizin değerlendirilmesinin amaçlandığı bu organizasyon için Torku'nun sponsorluk çerçevesinde olan katkısını 3 yıllık bir planlama dahilinde devam ettirmesi, bunun yanısıra aynı hassasiyeti diğer kurum ve kuruluşların da göstermesi yeterli olacaktır. Bu konuda önümüzdeki günlerde olumlu gelişmelerin yaşanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...