Öğrencilere yarı zamanlı iş imkânı

Düzenleyen:
Öğrencilere yarı  zamanlı iş imkânı

YAŞAM Haberleri

Eyüp Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, 185 öğrencinin TAV’da Özel Güvenlik Eğitimi ve Sivil Havacılık Eğitimi kazanmasını sağladı.

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL
Eyüp Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, 185 öğrencinin TAV’da Özel Güvenlik Eğitimi ve Sivil Havacılık Eğitimi kazanmasını sağladı. Birime iş başvurusu yapan öğrenciler, eğitimlerini tamamlayarak iş imkanına kavuşmuş olacak. Üniversite öğrencilerine yarı zamanlı iş imkanı sunan Havalimanları Şirketleri’nden TAV Güvenlik ile Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, iş başvurusu yapan öğrenciler için ön görüşme düzenledi. Ön görüşmenin ardından ise Atatürk Havalimanı TAV Güvenlik Ofisi’nde 185 öğrenci Özel Güvenlik Eğitimi ve Sivil Havacılık Eğitimi almaya hak kazandı. Verilen bu eğitimlerde ise güvenlik kimlik kartı için kurs ve harç ücretleri TAV Güvenlik tarafından karşılanacak. Ayrıca öğrenciler yarı zamanlı iş imkanı bulmuş olacak. Bu kimlik kartını alanlar Türkiye’nin her yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışma imkanı bulacak.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...