Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaman değişim

Düzenleyen:
Kocaman değişim

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım camianın isteğine kulak verip inadından vazgeçti. Sarı-lacivertliler Aykut Kocaman ile el sıkıştı. Eski patron yeni sezon kadrosu için listesini bile hazırladı

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’de uzun zamandır beklenen sonunda gerçek oluyor. Ali Yıldırım’ın ikna turları sonrasında Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım arasındaki buzlar eridi ve taraflar arasında anlaşma sağlandı. Sezon sonunda Dirk Advocaat’ı gönderme kararı alan sarı-lacivertliler Aykut Kocaman’la yeniden göreve gelmesi için el sıkıştı. Konyaspor’un yeni sözleşme teklifini geri çeviren Kocaman, sarı-lacivertliler transfer listesini dahi verdi. Başta Emenike ve Robin van Persie olmak üzere birçok ismin üzerini çizen Kocaman’ın aralarında Salih Uçan’ın da yer aldığı bazı oyuncuların ise takımda kalmasını istediği öğrenildi.
Yeni golcüler istedi
Kjaer ve Skrtel ikilisine onay veren Aykut Kocaman’ın özellikle hücum hattına transfer istediği belirtilirken, ön plana çıkan isimler Shakhtar’dan Taison, Benfica’dan Jimenez, Krasnodar’dan Smolov oldu. Mehmet Ekici’yle ön sözleşme yapan, kaleci Harun’la prensip anlaşması sağlayan sarı-lacivertliler Kocaman’ın talebi doğrultusunda, Lens ile Sow’u da yeniden kiralamak için girişimleri hızlandırdı. Yönetimin, tansiyonu yükseltmemek adına Aykut Kocaman’la anlaşmayı açıklamadığı öğrenilirken, tecrübeli teknik adamla görüşmeleri Ali Yıldırım’ın sürdürdüğü ve transfer çalışmaları konusunda düzenli bilgi verdiği de gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...