Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Savaşan kazanır

Düzenleyen:
Savaşan kazanır

SPOR Haberleri

Koşan, basan, dinamik, her bölgede üstün bir takım oluşturmak isteyen Hırvat çalıştırıcı savaşmayana, tavır yapana forma vermeyecek

Eren Derdiyok’un son saniyede gelen golü Galatasaray’ın çehresini 180 derece değiştirdi. Antalya deplasmanında gelen galibiyet en çok da teknik direktör Igor Tudor’un otoritesini, karakterini takıma tam anlamıyla kabul ettirmesini sağladı. Oyun mantalitesi ve 3’lü savunma formasyonu da tartışılan Tudor’un öz güveni yerine gelirken, yönetimden de tam destek alan genç çalıştırıcı “yasalarını” meşrulaştırdı. İşte Tudor’un kuralları: 
1- Herkes savaşacak
Teknik Direktör Tudor, ismi ne olursa olsun hiçbir futbolcuya ayrı bir muamele yapmayacak. İdmanlarda mücadele etmeyene, formayı istediğini göstermeyene sahada yer olmayacak.
2- Artık taviz yok
Antrenmanlarda, müsabakalarda olumsuz tavır gösterene, surat yapana, takım içindeki havayı bozacak hareketlerde bulunanlara taviz verilmeyecek.
3- Durmak yasak
Koşmayan futbolcuya takımda yer yok. Forma şansı bulan isimler maksimum seviyede mesafe kat edecek.

Tudor’un getirdikleri yapmak istedikleri

Tudor 3 haftalık dilimde daha çok mücadele eden bir takım oluşturdu fakat istediği sadece bu değil. Sahanın her bölgesinde sayıca üstün olan bir sistemi oturtmayı hedefleyen Tudor, rakibin hücumlarının ikinci bölgedeyken imha edilmesini bekliyor. Hırvat çalıştırıcı, hücum ederken de topa sahip futbolcunun dışında 4 ismin daha topu kendine bekleyecek, rakibi tehdit edecek konumda bulunmasını istiyor. 
Tükenmişlik sendromunu bitirdi. Kulübede ve saha içinde isyan var. Tudor’un tribüne atılması olumsuz bir durum gibi gözükse de, futbolcuları ateşledi. Kulübede yerinde durmayan Tudor, futbolcuların kendinden daha fazla çekinmesini, oyun disiplininden de hiçbir an kopulmamasını amaçlıyor.
Tudor yönetiminde Eren Derdiyok, Josue gibi isimler yeniden parladı. Podolski ve Sneijder gayret göstermedikleri takdirde formayı geri alamayacaklar. Tudor’un da istediği isimlere değil, sisteme bağlı bir takım oluşturmak… 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...