Bin düşün, bir söyle!

Düzenleyen:
Bin düşün, bir söyle!

SPOR Haberleri

G.Saray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, taraftara sitem, TFF’ye gönderme yapmak istemişti ama tepki alınca istifa etmek zorunda kaldı

Galatasaray’da Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Antalya maçının ardından ilginç açıklamalar yapmıştı. Taraftarın yönetimi istifaya davet etmesi hatırlatılınca Sezgin, “Taraftar 2 senedir istifa edin diyor. İstifa edemeyeceğiz maalesef, yapacak işlerimiz var. Ekonomik durumu düzeltmeye başladık. Yapılacak projeler var. Yönetime ‘istifa’ desinler ama takımı desteklesinler. Takım zaman zaman puanları kaybetti, bilerek kaybetti, başka taraftan gelen telkinlerle kaybetti” ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray yöneticisinin bu sözleri infial oluşturdu. Galatasaray cephesi “Bu sözler ne anlama geliyor” derken, rakip takım taraftarları da “İşte şikenin açık kanıtı” şeklinde yorumlar yaptı. 
Bu sözler Başkan Dursun Özbek’i de çileden çıkardı. Özbek kendilerini zor durumda bıraktığını söyleyerek Sezgin’e sitem etti. Nasuhi Sezgin de sözlerinin yanlış anlaşıldığını TFF ve MHK’ya gönderme yaptığını belirtse de bir anda olay kaosa dönünce bir açıklama metniyle istifa ettiğini duyurdu. Açıklama şöyle: “Yaşanan beklenmedik puan kayıplarını hatırlatmak amacıyla ‘Bildiğiniz nedenlerle kaybettik’ demek isterken, sehven ağzımdan çıkan “Bilerek kaybettik” ifadesinin kötü niyetle yorumlanması beni derinden üzdü. Vahim hakem hataları herkesin malumu. Galatasaray camiasına zarar vermek isteyenlere fırsat tanıdığım için Sportif A.Ş.’deki futbolla ilgili görevlerimden istifa ediyorum.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...