İki arada kaldı

Düzenleyen:
İki arada kaldı

SPOR Haberleri

Hepsi istekli, mücadeleci ve görev adamı. Beşiktaş’ın hocası ise herkesi hazır ve sıcak tutmak adına çok ince düşünceli

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in forma dağıtımındaki adaletine herkes güvenir ve saygı duyar. Bu gittiği her yerde böyledir. Bir tek Bursaspor’u çalıştırırken yabancı kaleciye soğuk baktığını Frey’e açık açık söylemiş ve o da bunu dile getirmişti. Ancak Beşiktaş’ta kaleci konusundaki bakış açısının değiştiği Fabri örneği ile ortada… Çünkü Trabzonspor’dan öğrencisi olan Tolga Zengin kulübede. Örnekli girizgah sonrası son duruma bir bakalım…
Ezberlenen 11
Güneş, son maçlarda ciddi bir “istikrar” sağlamış durumda. Sakat ve cezalı olmadığı sürece artık siyah-beyazlıların 11’ini rahatlıkla sayabiliyoruz. Sayalım; Fabri, Gökhan, Marcelo, Atınç, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk. Ve böyle başlanan 11’lerde oyuna girenler de hep aynı. Tolgay, Aboubakar ve Gökhan İnler. Güneş’i son dönemde ortada bırakan bir ikilem var… Şenol Hoca, 3 bölgede tatlı bir kararsızlık içerisinde…
Kaptan da kesilmez ki!
Stoperden başlarsak, cezalı Tosic’in görevini Atınç başarıyla yaptı. Avrupa kupası maçı var ve Tosic 11’e dönebilir ama hoca Atınç’ı da kulübeye mahkûm etmek istemiyor. Orta alanda yoğun maratonda yorulan ve biraz formsuz olan Oğuzhan Özyakup var. Alternatifi Tolgay ama saha içerisinde Oğuzhan’a kaptanlık gibi bir misyon yüklediği için kolay vazgeçemiyor. Forvette de Aboubakar’ı kullanmak istiyor ama Kral Cenk şu an için buna izin vermiyor.

En çok Gökhan’ın golü izlendi
Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim ve teknoloji sponsoru Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden 23. haftada atılan 21 gol, 92 bin 636 kez seyredildi. Uygulamanın en çok takip edilen karşılaşması 36 bin 972 kezle Antalyaspor-Galatasaray mücadelesi oldu. Beşiktaş’ı Rize önünde 3 puana taşıyan Gökhan Gönül’ün golü ise 17 bin 210 defa izlendi.
Kartal Atina’ya uçuyor
Beşiktaş yarın yapacağı Olimpiakos maçının hazırlıklarını dün de sürdürdü. Şenol Güneş yönetimindeki idmanda önce pas ve şut çalışmaları yapıldı. Antrenman taktik çalışma ve tam sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı. Siyah-beyazlılar bugün maç için Atina’ya gidecek.
Craig Thomson’a maç verdiler!
Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında temsilcimizi yakan skandal kararlara imza atan ve düdüğünü asması beklenen Craig Thomson, UEFA Avrupa Ligi’nde Celta Vigo-Krasnodar maçına atandı. En acı olanı da Beck’e yapılan faulde Beşiktaş aleyhine penaltı ve kırmızı verilmesi ve ardından hakemin “Hata yaptığıma inanmıyorum” demesiydi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...