Adem Huduti'nin ayakkabısındaki bağcık detayı

Düzenleyen:
Adem Huduti'nin ayakkabısındaki bağcık detayı

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişiminde tutuklanan Adem Huduti'nin Malatya'da duruşma öncesi çekilen fotoğafında ayakkabılarında bağcık olmadığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti hakkında ilginç bir görüntü yansıdı.

AYAKKABILARINDA BAĞCIK YOK
Huduti'nin, Malatya'da görülen duruşma öncesi cezaevi aracından salona geçerken çekilen fotoğrafında, ayakkabılarında bağcık olmaması dikkat çekti.

İNTİHARA KARŞI ÖNLEM
Darbe girişimine karışan en yüksek rütbeli asker olan Huduti'nin bu durumu, intihar etmemesi için alınan bir önlem olarak belirtildi.

Adem Huduti'nin ayakkabısındaki bağcık detayı
'Yıllardır bu anı bekledim'
FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Malatya’daki 2. Ordu ve 7. Ana Jet Üs Komutanlıklarında görevli 28’i tutuklu 76 sanığın yargılandığı davada tutuksuz erler savunma yaptı. Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesince Yakınca Spor Salonu’nda görülen duruşmada tutuksuz yargılanan onbaşı Âdem Can G, şunları kaydetti: “Kemal Keskin’in ‘mevzi alın’ emri üzerine mevzi aldık. Bu sırada nizamiyeye doğru jandarmanın zırhlı aracı gelince Kemal Keskin ve Hüseyin Çakıcı iki şarjör mermiyle zırhlı araca doğru ateş etti. Daha sonra bir araçla Tuğgeneraller Serdar Paşa ve Zeki Paşa geldiler. ‘Başaramayacağız’ şeklinde sözler söyledi. Kemal yüzbaşı ise ‘Bu kadar plan, proje çöpe gidemez, dışarıdaki herkesi paket edelim. Ben yıllardır bu anı bekliyordum, ben ve askerlerimiz teslim olmayacağız, bu kahpe düzeni bozacağız, bu kadar emek verilerek yapılan plan program boşa gidemez, dışarıdakiler hep mi AKP’nin polisi, hiç mi bizden biri yok?’ şeklinde cevap verdi. Daha sonra tuğgeneraller oradan ayrıldılar.”
Tutuksuz yargılanan er Muhlis T. ise  sabah 08.00 sularına kadar mevzi alarak beklediklerini belirterek “O sırada yine Kemal Yüzbaşı ‘hiç kimse içeriye girmeyecek, polisler dahil kimse içeriye girmeyecek, girene sıkın’ şeklinde emir verdi. Hatta ‘sıkmayana ben sıkarım’ şeklinde sözler de söyledi. Ben bu sırada havaya 2 el ateş ettim” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...