Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avda arkadaşını öldürmüştü, serbest bırakıldı!

Düzenleyen:
Avda arkadaşını öldürmüştü, serbest bırakıldı!

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de izinsiz olarak sürek avı yaptıkları sırada bir kişinin ölümüne neden olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay, Tepebaşı ilçesi Danişment mahallesi Gümüşyolu mevkiinde önceki gün öğlen saatlerinde meydana gelmişti. İzinsiz olarak sürek avı yapan grupta bulunan O.O. avlanma esnasında hayatını kaybetti. Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler yaklaşık 2 gün süren çalışma sonrasında ava katılanlardan 12 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili jandarma ve polis bölgesinde 12 farklı adreste arama yapıldı. Yapılan arama sonrasında şüphelinin A.A. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. A.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Yaşanan ihmaller avcıyı ölümü götürmüş 
Diğer yandan, av esnasında tedbir alınmadan ve avcıların üzerinde dikkat çekecek doğadan ayrıştıracak farklı renkte kıyafetin bulunmamasının kazayı da beraberinde getirdiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...