Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'deki saldırıların görüntüleri yayınlandı

İzmir'deki saldırıların görüntüleri yayınlandı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'deki olaylarda marjinal grupların polis araçlarna saldırdıkları, işyerleri, banka şubeleri ve kamu binalarını ateşe verdikleri görüntüler yayınlandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, marjinal grupların Gezi Parkı eylemlerini içeren görüntü kayıtlarını gazetecilerle paylaştı. Görüntülerde ellerinde illegal grupların flamaları bulunan yüzleri maskeli kişiler, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı binasını ve Basmane Meydanı başta olmak üzere kentin çeşitli yerlerinde polisi taşlarken görülüyor. Görüntülerde, taş ve sopalarla kamu mallarına zarar veren, kaldırım taşlarını söken gruba polisin uzun süre müdahale etmemesi dikkati çekiyor. AK Parti Konak İlçe Başkanlığı binası önünde konuşlanan çevik kuvvet polisleri kalkanları ile kendilerini korumaya çalışırken, binaya yaklaşan bazı eylemcilere TOMA'dan su sıkılıyor. Polise taş atan kişilerTOMA'ya da zarar vermeye çalışıyor. nbsp; nbsp; Otomobillere ve belediye otobüslerine zarar verenlerin bu araçların üzerine küfür içerikli yazılar yazması da dikkati çekiyor. Uluslararası bir kahve zincirinin Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bulunan şubesinin eylemciler tarafından yakıldığı anlar da görüntülerde yer alıyor. İzmir'de, nbsp; 58 polis memurunun yaralandığı olaylarda, aralarında 28 banka şubesi, 48 işyeri, 26 belediye otobüsü, 5 resmi kurum, 3 dershane, 17 polis otosu ve AK Parti'nin 2 ilçe binasının hasar gördüğü 170 zarar ve yağma hadisesi yaşanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...