Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Çağlayan, 'Muşlunun emrindeyim'

/ Kaynak: CHA
Bakan Çağlayan, 'Muşlunun emrindeyim'

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Muş gezisi kapsamında Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını da ziyaret etti.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Muş gezisi kapsamında Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını da ziyaret etti. Muş TSO Meclis Başkanı Murat Güresmer, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cengiz ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Bakan Çağlayan, her zaman Muş'un ve Muşlunun emrinde olduğunu söyledi. nbsp;Bakan Çağlayan'ın Muş TSO ziyaretene Vali Vedat Büyükersoy, AK Parti Muş Milletvekilleri Faruk Işık ile Muzaffer Çakar ve Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz da eşlik etti. nbsp;Muş TSO Meclis Başkanı ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Bakan Çağlayan, seçimin Muş için hayırlı olması temennisinde bulundu. Muş TSO Meclisi'nde ilk defa bir bayan meclis üyesi görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Çağlayan, Meclis Üyesi Ferda Gül Bağra'yı da tebrik ederek başarılar diledi. nbsp;Muş Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığında daha önce görev yapanların da büyük emek sarf ettiklerini belirten Bakan Çağlayan, "Hiçbir zaman geçmişi unutmamak gerekir. Bir gün gelir her şey eski olur. Elimden gücümden ne gelirse her zaman Muş Ticaret ve Sanayi Odası'na hizmet etmek benim boynumun borcudur. Dolayısıyla ben tekrar meclis başkanımızı, yönetim kurulu başkanımızı ve sizlerin nezdinde gerek yönetim, gerek meclis ve komite üyelerini tebrike diyor hayırlı olsun diyorum." dedi.
Muş TSO Meclis Başkanı Murat Güresmer ise bir Muşlu olarak Bakan Çağlayan'ı aralarında görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtip, "Sizinle tanıştığımız süre içerisinde söylediğiniz bir söz vardı, "Beni Muş için kullanın" bu süreden sonra belki sizi biraz daha fazla rahatsız edeceğiz." dedi.
Büyük hedefler belirlediklerini kaydeden Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz ise "Muş'ta harekete geçmemiz için size ihtiyacımız var. Siz bizim yanımızda olduğumuz sürece, önümüzde olduğunuz sürece inşallah iyi işler yapacağız. Muş'ta şu anda örneğin cirosu 10 milyon TL olan 50 tane firma var. Bizim hedefimiz 50 milyon TL cirosu olan 50 firmadır. Bizim sanayi bakımından, tarım bakımından bir çok projemiz var. Bu projelerle size geleceğiz, sizi rahatsız edeceğiz" dedi. Bunun üzerine Bakan Çağlayan biz rahatsız olmayız bilakis memnun oluruz" dedi.
"MUŞ İÇİN BİR BÜTÜN OLALIM"
Muş TSO Başkanı Fatih Cengiz siyasiler, sanayiceler ve bürokların şehir için birlik ve bareberlik içinde olması gerekitğini vurgulayarak, "Biz Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak tek istediğimiz milletvekillerimiz, belediye başkanımız, siyasilerimiz ve idarecilerimizin Muş için bir bütün olmalarını istiyoruz. Biz partiye bakmadan bu birlikteliğin sağlanmasını istiyoruz. Muş için ne yapacaksak hep birlikte yapalım. Bizim size ihtiyacımız var. Sizler bize destek olun, bizde Muş'ta bir şeyler yapalım" ifadelerini kullandı.
Bunun üzerine Bakan Çağlayan da, "Ben Fatih kardeşimin dileklerine aynen katılıyorum. Tabi konu bu olunca siyasetin olmaması gereken yerler, siyasetin konuşulmaması gereken yerler. Ben her zaman fahri olarak görev kabul ederim. Valimiz zaten yeni geldi. Ben bu konudaki görüşlerimi kendisine ilettim. Vekillerimizde her zaman sizlerle beraber olacaktır. Muş'a birlik yakışır, beraberlik yakışır. Yerel yöneticilerle odaların bir birilerine yakın çalıştığı yerlerde büyük işler başarıyorlar. Yaklaşık 20 yıl Ankara'da oda başkanlığı yaptığım için bunları biliyorum. Örneğin Gaziantep gibi iller çok önemli mesafeler kat ediyorlar" şeklinde konuştu
İlk defa Muş Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiğini hatırlatan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Her zaman burası benim kendi evim gibidir" dedi.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda meclis üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Çağlayan, daha sonra Belediye Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelmek üzere buradan ayrıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...