Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone'da Office uygulaması

iPhone'da Office uygulaması

TEKNOLOJİ Haberleri

Microsoft tarafından sağlanan Office 365 uygulaması, iPhone için resmen kullanılabilir oldu.

iPhone'unuzda kullanabileceğiniz Microsoft Office 365 uygulaması bundan böyle iPhone'unuzla World, Excel ve PowerPoint belgelerine ulaşabilmenize ve üzerinde çalışabilmenize imkan sunuyor.
Bu uygulama sayesinde, sadece mail ya da aktarımla alabileceğiniz Office belgelerinin dışında SkyDrive, SkyDrive Pro ve SharePoint'teki belgelere de erişebiliyorsunuz. Tüm bunların yanında anlık oynamalar yapabileceğiniz Office belgelerini, aynı bilgisayardaki gibi kaydedip başka bir zaman üzerinde çalışma imkanı veya üzerinde çalıştığınız Office belgelerini mail ile paylaşma şansınız oluyor. iPhone'unun hafızasını iş için kullanmak istemeyenler veya iş arkadaşlarının da aynı belge üzerinde çalışabilmesi adına, artık kolaylıkla Microsoft 365 sisteminde cloud'a yükleyebileceğiniz Office belgelerine istediğiniz yerden istediğiniz zaman ulaşabilmeniz mümkün. Hazır hafıza demişken uygulamanın boyutunun da 58 MB büyüklüğünde olduğunu ve hemen hemen her dili desteklediğini de belirtmeden geçmeyelim.
İş hayatında en çok kullanılan iki aracı, iPhone ve Office'i bir araya getiren bu gelişme ile eminiz ki iPhone'larda çok yakında büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olacak ve işler çok daha hızlı ve kolay bir hal alacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...