Cinayet zanlısı suçunu itiraf etti

Düzenleyen:
Cinayet zanlısı suçunu itiraf etti

TÜRKİYE Haberleri

Bilecik’te, 6 gün önce girdiği evde sert bir cisimle yaşlı çiftten 73 yaşındaki Ömer Arı’yı öldüren ve 70 yaşındaki eşi Ayşe Arı’yı da yaraladığı iddiası ile yakalanan cinayet zanlısı E.A. suçunu itiraf etti.

Bilecik merkeze bağlı Gülümbe köyündeki olayın ardından tahkikat başlatan jandarma ekipleri, zanlı E.A.'yı dün yakalayarak gözaltına almış, ev ve iş yerlerinde arama yapılmıştı. Merkez Jandarma Komutanlığındaki sorgulamasında suçunu itiraf eden ve yoğun güvenlik önlemleri altında Bilecik Adliyesine getirilen zanlı, savcılık sorgulamasının ardından tutuklama talebiyle mahkeme sevk etti. Zanlı E.A. savcılıkta ifadesinin ardından tekrar Merkez Jandarma Komutanlığında götürüldükten bir süre sonra mahkemeye çıkartıldı.  Öte yandan zanlının, ölen Ömer Arı’yı ile aynı köylü olduğu, evlerinin arasındaki uzaklığının 300 metre olduğu öğrenildi. 
Yaralı 70 yaşındaki Ayşe Arı’nın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...