Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan Fenerbahçe göndermesi

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan Fenerbahçe göndermesi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olympiakos maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Olympiakos için Yunanistan'ın Fenerbahçe'si diyorlar, o zaman daha motive olalım." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

"KEŞKE FİNALDE KARŞILAŞSAYDIK"

Olympiakos ile erken karşılaştıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Olympiakos ile erken karşılaştık, keşke finalde karşılaşsaydık, isterdim. Beşiktaş kuvvetli bir takım. Olympiakos da Yunanistan'ın en önemli kulüplerinden. Kendi evlerinde kazanmak isteyecekler. Biz de kolay lokma olmadığımızı göstereceğiz" dedi.

"YUNANİSTAN'IN FENERBAHÇE'Sİ DİYORLAR, O ZAMAN DAHA MOTİVE OLALIM"

Yanında yer alan kişilerin Olympiakos için "Yunanistan'ın Fenerbahçe'si" demesi üzerine Fikret Orman, "Olympiakos için 'Yunanistan'ın Fenerbahçe'si diyorlar, o zaman daha da motive olalım" şeklinde bir açıklama yaptı.

Ligdeki şampiyonluk yarışı ile ilgili konuşan Fikret Orman, "Fenerbahçe ile Galatasaray puan olarak uzak olsalar da, son dakikada atıp galip geldiler. Zor bir sezon oluyor, zaten öyle olmasını da bekliyorduk" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos ile 9 Mart Perşembe TSİ 23:05'te karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...