Sular durulmuyor! BeIN Sports bir numarayı yolladı

Düzenleyen:
Sular durulmuyor! BeIN Sports bir numarayı yolladı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in yayıncısı olan beIN Sports, 2011'den bu yana haber müdürlüğü yapan Aybars Hünalp ile yollarını ayırdı.

Kurumun yeni yönetimi adını beIN Sports olarak değiştirdiği Lig TV'de önemli bir hamle daha yaparak geçen aya kadar Haber Müdürlüğü görevini yürüten Aybars Hünalp'le yollarını ayırdı.

ÇOK TECRÜBELİYDi

2000 yılında kurulan Lig TV'nin en önemli isimlerinden biri olan Aybars Hünalp; Ferhan Tezcan, Can Tanrıyar ve Sedat Kaya ile birlikte Şansal Büyüka'nın 4 yardımcısından biriydi. Bir dönem reytingleri alt üst eden Televole programının popüler bölümü 'siyasileri' hazırlayan Hünalp, Maraton ekibinin Show TV'den ayrılma sürecinde Show TV'de kalmış ve uzun yıllar bu kanalın spor müdürü olarak görev almıştı.

Altı yıl önce Lig TV'ye Haber Müdürü olarak dönen Aybars Hünalp, medyanın sevilen isimlerinden biriydi ve güçlü ilişkileriyle kanalın medyadaki algısının oluşturulmasında da önemli rol oynuyordu.

Sular durulmuyor! BeIN Sports bir numarayı yolladı

Futbol Medya

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...