Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması

/ Kaynak: CHA
UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması

SPOR Haberleri  / CHA

UEFA tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili Türk basınında yapılan yorumlar ve çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

UEFA tarafından şike suçuyla disiplin kuruluna sevk edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili Türk basınında yapılan yorumlar ve çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. nbsp;UEFA, Türk basınında yer alan, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yaptırım uygulanmayacağı yolundaki haberlere resmi bir açıklama ile cevap verdi. UEFA, şike soruşturmasıyla ilgili bugün Türk medya kuruluşlarında çıkan açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. nbsp;Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın akıbetine disiplin kurulunun karar vereceğini vurgulayan UEFA Yönetimi, resmi sitesinde yer verdiği açıklamada; "Disiplin Kurulu bağımsızdır. Bu nedenle UEFA yönetiminin, kurulun soruşturmasından çıkacak kararları şimdiden tahmin etmesi mümkün değildir." denildi. nbsp;Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında, yürürlükte olan uygulamalar çerçevesinde karar verileceğini belirten UEFA Yönetimi, Disiplin Kurulu'nun taraftara adil davranacağı konusunda kuşkuları bulunmadığını ifade etti.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...