Kütahya'da evler su altında kaldı

/ Kaynak: İHA
Kütahya'da evler su altında kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kütahya'da 20 dakika süren sağanak yağmur kentte hayatı felç etti. Şambel Deresi'nin taşması sonucu rögarlar tıkanırken, 22 evi su bastı.

Kütahya'da 20 dakika süren sağanak yağmur kentte hayatı felç etti. Şambel Deresi'nin taşması sonucu rögarlar tıkanırken, 22 evi su bastı. nbsp;Bahçelievler Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi sel suları sebebiyle trafiğe kapandı. Bu arada vatandaşlarla belediye ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik, polis ekiplerinin devreye girmesiyle sora erdi. Vatandaşlar, alt yapı yetersizliği sebebiyle her yağmur yağdığında zor anlar yaşadıklarını belirterek, "Kütahya'nın birçok semtinde alt yapı eksikliği var. Yetkililer artık buna bir çözüm bulsun" diyerek duruma tepki gösterdi. Yağmur sonrası Bahçelievler ve Ziraat mahallerinde 22 evin bodrum katı ile 1 iş yerini su bastığı ve belediye ekipleri tarafından suların tahliye edildiği öğrenildi. Alt yapıdaki tıkanma sebebiyle araç trafiğine kapanan Hasan Polatkan Caddesi, 2 saat sonra tekrar trafiğe açıldı. Araç trafiği bir süre tali yollardan sağlanırken, tıkanan rögarlar belediye ekipleri tarafından açıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...