20 dakikalık yağmur yetti

/ Kaynak: İHA
20 dakikalık yağmur yetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da 20 dakika etkisini gösteren yağmur hayatı felç etti. Yıldırım ilçesindeki bazı evleri ve işyerlerini su basarken, sokaklar fare ölüleriyle doldu.

Bursa'da 20 dakika etkisini gösteren yağmur hayatı felç etti. Yıldırım ilçesindeki bazı evleri ve işyerlerini su basarken, sokaklar fare ölüleriyle doldu. nbsp;Bursa'da sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağış sebebiyle Bursa'nın bazı mahallelerinde su baskını meydana geldi. Hayatı felç eden yağışlar sebebiyle Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi'nde evleri ve işyerlerine su basan vatandaşlar mağdur oldu. Sokakların yeni asfaltlanmasına rağmen tıkanan rögar kapakları, sokakları göle çevirdi. Evleri ve işyerleri su dolan vatandaşlar, belediyelere sitem etti. nbsp;Sokaklar yağmur sebebiyle rögarlardan çıkan ölü fareler ile doldu. Değirmenlikızık Mahallesi Filibe Sokakta rögar kapaklarının tıkanmasına isyan eden market sahibi Ali Yılmaz, su baskını sebebiyle bir odanın tamamen su ile dolduğunu söyledi. Yılmaz, "20 dakika yağmur su baskınlarına yetti. Depo tamamen sularla doldu. Bu yüzden kapıyı bile açamıyorum. Yetkililer bir an önce bu sokaklara el atmalı. Yağmur biraz daha uzun yağsaydı ne yapardık bilemem" dedi. nbsp;Evini su basan mahalle sakinlerinden Fatma Altındiş ise, daha önce su baskınına maruz kalmadıklarını ifade ederek, "1 ay önce yollar asfaltlandı. 15 gün içinde 3 kez yağmur yağdı. Son yağışlarda evlerimizi su bastı. Eşyalarım kullanılamaz hale geldi. Kanalizasyonlardaki bütün pislikler evime doldu. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yetkililer buna bir çare bulmalı" dedi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...