U20 Milli Takımı, Paraguay'a 1 0 yenildi

/ Kaynak: İHA
U20 Milli Takımı, Paraguay'a 1 0 yenildi

SPOR Haberleri  / İHA

U20 Milli Takımı, kamp çerçevesindeki ilk ve tek hazırlık karşılaşmasında Dünya Kupası'nda yer alacak Paraguay'a 1-0 yenildi.

Türkiye'de düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'na hazırlanan U20 Milli Takımı, kamp çerçevesindeki ilk ve tek hazırlık karşılaşmasında Dünya Kupası'nda yer alacak Paraguay'a 1-0 yenildi. nbsp;Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın tek golü 71. dakikada Cecilio Dominguez'den geldi. Karşılaşmayı Deniz Ateş Bitinel yönetirken, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yardımcı hakemler, Onur Karabaş da dördüncü hakem olarak görev yaptı. Aralık 2012'den bu yana, U20 Dünya Kupası'nda yer alacak takımlarla hazırlık maçları yapan U20 Milli Takımı, daha önce oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. U20 Milliler, Hırvatistan'ı 3-0 ve 1-0 ile, Özbekistan'ı 5-2, Portekiz'i de 2-1 yenmeyi başarırken, Portekiz ile ikinci maçta 1-1 berabere kaldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...