Düğün yolunda feci kaza, 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Düğün yolunda feci kaza, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu'da kına gecesine giden minibüsle karnesini alan oğlunu almaya giden otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişide yaralandı.

Kastamonu'da kına gecesine giden minibüsle karnesini alan oğlunu almaya giden otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişide yaralandı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü Karayolu 5'inci kilometresinde il merkezinden Taşköprü ilçesine kına gecesine giden Mustafa Hışıroğlu (38) idaresindeki 37 SK 633 plakalı minibüs ile karnesini alan oğlunu getirmek için köyden şehir merkezine giden Hamdi Dağdelen (58) yönetimindeki 37 PP 768 plakalı otomobil çarpıştı. İddialara göre, Hamdi Dağdelen'in kullandığı otomobil, tali yoldan ana yola çıkmak istediği esnada aşırı süratli olduğu ileri sürülen Mustafa Hışıroğlu yönetimindeki minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken minibüs ise yoldan çıkarak ağaçları da kırarak telefon direğine çarparak durabildi.
Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Minibüste sıkışan yaralıları kurtarmak için Kastamonu Belediyesi İtfaiye ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri, minibüste sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba gösterdi.
Kazada Hamdi Dağdelen, ola yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, minibüste bulunan 7 kişide yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Hamdi Dağdelen'in okuldan karnesini alan oğlunu evine getirmek için şehir merkezine gittiği öğrenildi.
Öte yandan, minibüste bulunanların ise il merkezinden Taşköprü ilçesine kına gecesine gittikleri belirtildi. Minibüsün içerisinde evlenmeyi bekleyen gelin Şerife Hışır (22) ile Damat Yusuf Ergeçoğlu da (24) bulunuyordu. Ayrıca minibüste gelin Şerife Hışır ile Damat Yusuf Ergeçoğlu'nın yanı sıra minibüs şoförü Mustafa Hışıroğlu, yolcu olarak Aysel Ateş (42), Esra Akbıyık (18), Feyzanur Ateş (4) ve Zeynep Akbıyık (11) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan çok sayıda sağlık ekiplerince Kastamonu'da bulunan çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kaza sonrası hayatını kaybeden Hamdi Dağdelen'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Dağdelen'in yakınlarını sakinleştirmek için emniyet güçleri ve sağlık ekipleri büyük çaba gösterdi. Emniyet güçleri, kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alırken, meraklı vatandaşlar ise kazaya bakabilmek için tehlike oluşturdu.




YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...