Eskişehir'i yağmur vurdu

/ Kaynak: İHA
Eskişehir'i yağmur vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur şehrin trafiğini felç etti. Tıkanan rögarlar saatlerce açılamayınca yollar göle döndü.

Eskişehir'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur şehrin trafiğini felç etti. Tıkanan rögarlar saatlerce açılamayınca yollar göle döndü. nbsp;Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, şehrin birçok noktasında trafiği durma noktasına getirdi. Atatürk Bulvarı'nda bir rögarın tıkanması ise yolu göle çevirdi. Belediyeye ait ekipler, rögarı açmak için saatlerce mücadele etti. Yolda mahsur kalan vatandaşlar ise, 30 yıldır böyle bir olaya şahit olmadıklarını ifade ederek, rögar açılmadığından dolayı yolun göle döndüğünü, alt yapının yetersizliğini dile getirdiler. Yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen bazı vatandaşların ise çekirdek çitleyerek, durumu izlemesi dikkat çekti. Göle dönen yol uzun uğraşlar sonucunda rögarın açılmasıyla eski haline döndü.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...