Bakırköy Belediyesi parktaki ağaçları kesti

/ Kaynak: İHA
Bakırköy Belediyesi parktaki ağaçları kesti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gezi Parkı'nda başka bir alana aktarılacak bir kaç ağaç için olaylar sürerken, Bakırköy'de bulunan Millet Parkı'nda ise çok sayıda ağaç çevre düzenlemesi sebebiyle kesildi.

Gezi Parkı'nda birkaç ağacın yol genişletme gayesiyle başka bir yere nakledilmek istenmesiyle başlayan olaylar sürerken, Bakırköy'de bulunan Millet Parkı'nda ise çok sayıda ağaç çevre düzenlemesi sebebiyle kesildi. Önceleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Millet Parkı, bir süre öne mahkeme kararıyla Bakırköy Belediyesi'ne geçti. Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise parkta düzenlemeye gitti. Yapılan düzenleme sebebiyle parkta bulunan birçok ağaç kesilirken, yerlerine kaldırım taşları döşenmeye başlandı. Bakırköy'de ağaçların çevre düzenlemesine kurban edilmesi vatandaşların tepkisini çekti. Taksim Meydanı'nda başka bir alana aktarılacak bir kaç ağaç için çevreciler, Gezi Parkı eylemcileri, ülkeyi ayağa kaldırdı, dünyayı harekete geçirdi. Karşılarında AK Parti olunca kendilerince bu hassasiyeti gösteren çevreciler ve sanatçılar, konu CHP olunca görmemezlikten ve duymazlıktan geldi. Bakırköy sakini Fatma Aksoy, "Parktaki ağaçları kestiler. Belediye başkanımız bize sormalıydı. Biz devamlı o parktayız. Ağaçlar ne başka yere taşındı, ne parka yeni bir ağaç dikildi" dedi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...