Bakan'dan öğretmene tayin müjdesi

/ Kaynak: İHA
Bakan'dan öğretmene tayin müjdesi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gölbaşı'ndaki Hacılar İlkokul ve Ortaokulunda öğrencilere karne dağıtan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan ise öğretmenlere çifte iyi haber geldi.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci, dün karnelerini aldı. Öğrenciler 8 ay süren eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu 3 ay sürecek yaz tatilinde atacak. Gölbaşı'ndaki Hacılar İlkokul ve Ortaokulunda öğrencilere karne dağıtan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan ise öğretmenlere çifte iyi haber geldi. Çam sakızı çoban armağanı olarak öğretmenlere bazı müjdeleri olduğunu belirten Bakan Avcı, "Yer değiştirme taleplerine ilişkin bu sürelerin hesaplanmasında bu yıl 31 Aralık tarihi esas alınacak. Bir diğer konuda zorunlu hizmet mağduru olarak kendilerini tanımlayan sözleşmeli öğretmen olarak çalıştıkları sürelerde zorunlu hizmet olarak sayılacak. Ayrıca yer değiştirmek suretiyle alan değiştiren öğretmenlerimizin tekrar alanlarına dönmeleri ile ilgili bir çalışma da yapıyoruz" dedi. 2014-2015 eğitim yılı ise 15 Eylül 2014 pazartesi başlayacak.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...