Fatih Terim, 'Gökhan İnler'i istiyorum'

Fatih Terim, 'Gökhan İnler'i istiyorum'

SPOR Haberleri

İlk 11'de direkt oynayacak yerli futbolcu isteyen İmparator, Başkan Ünal Aysal'dan Napolili yıldızı talep etti.

G.Saray'da Başkan Ünal Aysal ile Teknik Direktör Fatih Terim'in çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği transfer zirvesinin detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Divan Kurulu Toplantısı sonrası tesislerde bir toplantı yapan ikili transfer konusunu masaya yatırdı. Tecrübeli teknik adam, Başkan Aysal'dan ilk 11'de direkt oynayacak yerli bir futbolcu talep ederek, "Yabancı kontenjanı sebebiyle bunu yapmaya mecburuz" ifadelerini kullandı. Alper Potuk'un F.Bahçe'ye kaptırılmasını büyük üzüntüyle karşılayan tecrübeli çalıştırıcı, Aysal'dan İtalyan ekibi Napoli'nin orta sahasında görev yapan Gökhan İnler'in mutlaka alınmasını istedi.
MELO'NUN YERİNE
Terim'in bu isteğini olumlu karşılayan Başkan Aysal, tecrübeli çalıştırıcıyı rahatlatarak, "Merak etme hocam. Bu transfer için şartları sonuna kadar zorlayacağız" ifadelerini kullandı. Yaklaşık 2 hafta kadar önce Gökhan İnler ve kulübü Napoli ile temasa geçerek, 10 milyon euroya kadar çıkan yönetim, tecrübeli oyuncu için yeniden harekete geçti. Bülent Tulun'un hafta başında İtalya'ya giderek Gökhan İnler'le ilgili İtalyan yöneticiler ve ve menajerlerle görüştükten sonra Başkan Aysal'a rapor sunacağı öğrenildi. Melo'ya pek sıcak bakmayan Aysal'ın, imkânları sonuna kadar zorlayarak Brezilyalı oyuncunun boşluğunu Gökhan İnler'le doldurmak istediği ileri sürüldü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...