Serdal Adalı, 'Eto'o gelecek'

Serdal Adalı, 'Eto'o gelecek'

SPOR Haberleri

Serdar Adalı 'Guti'yi getireceğim zaman çocuklarım bile inanmamıştı. Eto'o teklifimize sıcak bakıyor' dedi.

Beşiktaş Kulübü başkan adaylarından Serdal Adalı, seçilmesi durumunda dünyaca ünlü star Samuel Eto'o'yu takıma kazandırmaya kararlı olduğunu açıkladı. "Bu iş, biraz vizyon meselesi. Zamanında ben Madrid'den eve döndüğümde, Guti'yi aldım dedim çocuklarıma. Onlar bile inanmadı" diyen Adalı, "Görüşen arkadaşlarım 'Eto'o da bize sempati duyuyor' dediler. Çarşı grubu onunla ilgili destek pankartı açmıştı. O resmi gördükten sonra Beşiktaş'a sempati beslemeye başlamış. Arkadaşlarımız Eto'o'nun teklif ettiğmiz rakamlara sıcak baktığını bana iletti" açıklamasında bulundu.
ORMAN'A YALANCI İTHAMI
Yine Başkan Fikret Orman'a yüklenen Serdal Adalı, "İnsanları gözlerinin içine baka baka yanıltıyor. Kulüpte pembe bir tablo yok. İlk başlandığında açıklanan borç, 580 milyon liraydı. Daha sonra bu rakamın doğru olmadığı, gerçek rakamın 450 milyon lira olduğu anlaşıldı. İnsanların gözünün içine bakarak, 'Biz borcu 470 milyona indirdik' demek doğru değildir. Ben aslında 430 milyon lira olan borcun, nasıl oldu da 480 milyona çıkarıldığını açıklamasını isterdim sayın başkandan" ifadelerini kullanırken, "Geçen sene bana göre kayıptır. Devre arası iyi transferler olsa şampiyon olabilirdik" dedi.
Çarşı grubu, ırkçı saldırılara maruz kalan Samuel Eto'o'ya destek vermek için nbsp;"Hepimiz Eto'o'yuz" pankartı açmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...