Gül, 'Eylemi bırakıp, artık herkes işinin başına dönsün'

Gül, 'Eylemi bırakıp, artık herkes işinin başına dönsün'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Gül, 'Sokaklardaki kural dışı gösterilerin bitmesi, herkes işine gücüne dönmesi gerekir' dedi.

Ardahan'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valiliği ziyaretinde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gezi Parkı eylemlerinin sonlandırılması için yapılan görüşmelerden menmun olduğunu belirten Gül, "Sokaklardaki kural dışı gösterilerin bitmesi, herkes işine gücüne dönmesi gerekir" dedi. Avrupa Parlamentosu'nun hükümeti eleştiren raporuna da tepki gösteren Gül, "AB Türkiye ile işleyen bir demokrasisi olduğu için müzakere yapıyor. O açıdan tepkiler verilirken neyin ne olduğunu iyi bilmek gerekir. Yaşananlar, diğer ülkedekilerle benzer olaylardır" ifadelerini kullandı.Hediye nbsp;ninenin nbsp;Gül sevgisi

Ardahan'da cuma namazı sonrası sokaklarda dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül'e, 75 yaşındaki Hediye Şero Nine tarafından sepette köy yumurtası hediye edildi. Nine daha sonra Gül'e sarıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...