Sneijder,en iyi 50 futbolcu arasında

Sneijder,en iyi 50 futbolcu arasında

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, İngiliz haber sitesi CaughtOffside'ın 'En İyi 50 Futbolcu' listesinde yer aldı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, son zamanlarda performans olarak düşüş yaşasa da, Avrupa'da hala en değerli oyuncular arasında gösteriliyor. İngiliz haber sitesi CaughtOffside, 'Sneijder'i 'En İyi 50 Futbolcu' listesine aldı. nbsp;
Sıralamaya 49. sıradan giren Sneijder için "Mükemmel uzun menzilli atış tekniği olan, dünyada birkaç iyi orta saha oyuncusu arasında yer alıyor" ifadesi kullanıldı. Ayrıca; Sneijder'in Türk devi G.Saray'da geçen sezon ortalama bir performans ortaya koyduğu ve Chelsea'nin başına geçen Jose Mourinho'nun da yıldızı istediği ifade edilirken, "Bu durum da, Sneijder'in hala dünyanın en iyi futbolcuları arasına girebilecek düzeyde olduğunu gösteriyor" denildi. nbsp;
Geçen sezon devre arası Inter'den G.Saray'a transfer olan Wesley Sneijder, performansıyla beklentileri yeteri kadar karşılayamamıştı. Transfer piyasası yüksek olan Hollandalı için iddialar peşi sıra gelmeye başlarken; bu iddialar arasında en ciddisi Chelsea ekseninde gerçekleşmişti. Jose Mourinho'nun Chelsea'nin başına geçmesinden sonra Louis Van Gaal de "Sneijder'e Chelsea lazım" demişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...