Luis Fabiano Galatasaray'a geliyor mu

Luis Fabiano Galatasaray'a geliyor mu

SPOR Haberleri

Takımda baskı gören Luis Fabiano takımdan ayrılmayı kafaya koyarken, Brezilya'daki haberler 32 yaşındaki yıldızın Galatasaray'a gideceğini ifade ediyor.

Sao Paulo'dan ayrılmak için gün sayan Luis Fabiano, kendisine teklif gelen Galatasaray ve Olympiakos takımlarından birini seçecek. Brezilya basınındaki haberler 32 yaşındaki yıldızın Türkiye'ye daha yakın durduğunu belirtirken, Fabiano'nun geleceğinin 24 Haziran'a kadar belli olacağı ifade edildi. nbsp;Fabiano'nun menajeri Jose Fuentes ile Sao Paulo yönetimi arasında geçen diyaloglardan ise henüz bir sonuç çıkmadı. Sao Paulo'nun Luis Fabiano'yu kadroda tutmak istediği ve taraftarın bu satış sonrası göstereceği youn tepkiden çekinildiği biliniyor. nbsp;Fabiano ise Copa Liberdatores hezimetinin kendisine yüklenilmesinden dolayı mutsuz. Gördüğü kırmızı kart sonrasında 4 maç ceza alan yıldız Sambacı'ya meyda ve taraftar baskısı oldu. Her şeye rağmen takımının önemli bir parçası olan 32 yaşındaki Brezilyalı şimdiye kadar 17 maçta 9 gol kaydetmeyi başardı.
KIRMIZI KART FİTİLİ ATEŞLEDİ
Sao Paulo'nun Copa Libertadores'te Arsenal Sarandi ile 2. turda oynadığı mücadelede hakeme yaptığı centilmenlik dışı hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kalan ve 4 maç ceza alan Luis Fabiano bir anda hedef adam haline geldi. Atletico Mineiro ile oynanan 3. tur mücadelesinin rövanş maçına yetişebilen Fabiano, Sao Paulo'nun Copa Libertadores'ten elenmesinin sebebi olarak gösterildi.
"ÇOK YORULDUM"
Copa Libertadores hezimetinin kendine yüklenilmesinden mutsuz olduğunu dile getiren yıldız Sambacı, 1-1 biten ligdeki Gremio maçından sonra, "Sao Paulo'ya hiçbir zaman zarar vermek istemem. Mağlubiyetin tek sorumlusu ben değilim. Kapıda benim adıma bağrıldığını duyuyorum. Bu beni aşırı yıprattı. Teklifler başkanın elinde; umarım her şey bir an önce çözülür çünkü bu beni yormaya başladı" ifadelerini kullandı.(SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...