'Gezi, masumiyetini yitirmiştir'

- Güncelleme:
'Gezi, masumiyetini yitirmiştir'

Ekonomi Haberleri

Gezi Parkı eylemlerinin uzaması ve provokatörlerin eyleme dahil olmasıyla her kesimden 'artık bu eylemleri bitirin' çağrısı geliyor.

Gazetelere ''Gezi masumiyetini yitirmiştir'' başlığıyla ilan veren ASKON, eylemlerin Türkiye'nin yükselişte olduğu bir döneme geldiğine dikkat çekerken, iş adamı Boyner "Eve dönme zamanı gelmedi mi?" diye sordu. nbsp; nbsp;Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) nbsp;gazetelere verdiği ilanla Gezi Parkı eylemlerinin masum olmadığına dikkat çekti. Gazetelerde ''Gezi masumiyetini yitirmiştir'' başlığıyla yayınlanan ilanda eylemlerin Türkiye'nin siyasi ve ekonomik açıdan yükselişte olduğu bir döneme geldiğine vurgu yapılarak milletin bu oyunu bozduğu belirtildi. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyeğin de sermaye piyasaları ve faizde yaşanan olumsuz gelişmelerin kalıcı olmadığını söyledi. Özyeğin, "10 yıllık istikrarın getirdiği 2-3 haftada erimez" dedi. Gezi Parkı eylemlerine destek veren Cem Boyner ise bu defa Twitter'dan farklı bir çağrıda bulundu. nbsp;'Eve dönme zamanı gelmedi mi?' diye soran Boyner, eylemcilerin kendi güvenliklerini nbsp;düşünerek gösterilere son vermelerini istedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...