- Haftaya temaslara başlayacağız
13 dakika önce

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan "yeni anayasa" çağrısı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'in açılışının 104. yılında gerçekleştirilen 23 Nisan özel oturumunda yeni anayasa çağrısı yapmış ve “Yeni anayasa mecburidir, Türkiye’nin borcudur.” demişti. Kurtulmuş, 23 Nisan resepsiyonunda "yeni anayasa" için yeni açıklama yaptı.
 - Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
59 dakika önce

Türkiye günlerce onu konuşmuştu...Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı

Felsefe kitaplarına ilgisi ve konuşma üslubuyla bir dönem Türkiye'nin gündemine oturan 10 yaşındaki Filozof Atakan'ın aradan geçen yıllardan sonra nerede olduğu merak konusu olmuştu. İşte şu anda 15 yaşında bir lise öğrencisi olan Atakan'ın son hali...
Gündem - Gündem
1 saat 27 dakika önce

Yarın okullar eğitime devam edecek 24 Nisan Çarşamba

Yarın okulların tatil olup olmayacağına dair bir merak uyandı. 2024 takvimine bakıldığında 23 Nisan'ın Salı gününe denk gelmesi sebebiyle öğrencilere bir günlük izin veriliyor. Yarın okullar tatil mi diye merak eden vatandaşlar için işte haberin tüm detayları...
Gündem - Gündem
2 saat 6 dakika önce

Sesegel Youtube kanalının sahibi Hasan Mustan’ın hayatı

Hasan Mustan'ın başarısı, sadece oyunseverler arasında değil, genel olarak Türk internet kültürü içinde önemli bir yer edinmesine neden olmuştur. Sesegel kanalı üzerinde yayınladığı içeriklerle büyük beğeni toplayan Mustan, sosyal medya platformlarındaki etkileşimiyle de dikkat çekiyor. Sesegel kimdir, Sesegel karısından ayrıldı mı ve nerelidir gibi sorular sıklıkla sorulurken Hasan Mustan'ın hayatı ve kariyeri hakkında detaylar şu şekilde...
 - Korhan Berzeg'in sır kaybında flaş gelişme!
2 saat 21 dakika önce

Korhan Berzeg'in sır kaybında flaş gelişme: Köyünde iskelet parçaları bulundu

Neredeyse bir yıldır kayıp olan ekonomist Korhan Berzeg'in evine yakın bir alanda insana ait olduğu iddia edilen kemik parçaları ve eşyalar bulundu. Konuyla ilgili Balıkesir Valiliği, "Korhan Berzeg’e ait banka ve kimlik kartları ile Korhan Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve muhtelif kemik parçalarının bulunduğu bölgede incelemeler sürüyor" açıklamasını yaptı.
Gündem - Gündem
2 saat 28 dakika önce

Ziraat Türkiye Kupası yarı final Ankaragücü-Beşiktaş maçı bu akşam 20.30’da başlayacak

Ziraat Türkiye kupası ne zaman sorusu gündeme otururken herkes heyecanla bugünkü karşılaşmayı bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları için takvim netleşti. İlk maç, bu akşam MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında yapılacak. Eryaman Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadele, büyük bir heyecanla bekleniyor.
 - Seferler ne zaman normale dönecek?
3 saat 18 dakika önce

İstanbul'da metrolar çarpıştı! Seferler yarın normale dönecek

Üsküdar-Samandıra metro hattında 21 Nisan'da meydana gelen kaza sonrası yapılan çalışmalar nedeniyle yoğunluk hala sürüyor. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada seferlerin yarın sabah normale döneceği kaydedildi. 
 - İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
3 saat 27 dakika önce

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca Efendi oldu

Dün hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi'nin yerine geçecek ismin Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı. Cenaze namazı sonrası İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri, "Hasan Efendi hazretlerinin tensibi ve teklifi ile camiamızın başına Fikri Doğan hoca tayin edilmiştir" sözleriyle ilan edildi.
Gündem - Gündem
3 saat 44 dakika önce

Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh hakkında

Son zamanlarda gündeme gelen iddiaya göre, Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar dizisindeki karakteri Mesut olarak geri dönme teklifi yapıldı. Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri dönecek mi sorusu da bu nedenle gündeme geldi. Bu gelişme, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan oluştururken, Çoruh'un tekrar diziye katılmasıyla ilgili detaylar izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Peki Şevket Çoruh kimdir? İşte Şevket Çoruh'un hayatı ve kariyeri...
Gündem - Gündem
4 saat 23 dakika önce

Bahar yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak

Bahar dizisinin hayranları, bu akşamın heyecanını ve merakını yaşıyor. Bahar yeni bölüm ne zaman diye merak eden izleyiciler bu akşam yeni bölümü seyredebilecek. Dizinin yeni bölümü 23 Nisan 2024 Salı akşamı saat 20.00'de başlayacak ve izleyicilere yeni maceralar ve sürprizlerle dolu bir bölüm sunacak. İşte diğer tüm ayrıntılar...
 - Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri!
4 saat 28 dakika önce

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri! On binler sahillere akın etti

23 Nisan'a özel Antalya semalarında Türk Yıldızları özel bir  gösteri düzenledi. Gösteriyi izlemek isteyen on binlerce insan sahillere akın etti. Yaklaşık yarım saat süren gösteriyi izleyen vatandaşlar, "Ne mutlu Türküm diyene, dedirttiler" yorumunu yaptı.
Gündem - Gündem
4 saat 31 dakika önce

Apple'ın Let Loose etkinliği 7 Mayıs 2024 tarihinde 17.00'da yapılacak

Apple, 7 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleştirilecek olan "Let Loose" adlı özel etkinlikte yeni iPad modellerini tanıtacak. Bu etkinlik aynı zamanda yeni Apple Pencil ürünlerinin de duyurulmasına ev sahipliği yapacak. Etkinlik ile ilgili diğer tüm detaylar...
 - İyi Parti'de istifa depremi!
4 saat 56 dakika önce

İyi Parti'de üst düzey istifa! Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevi bıraktı

Yerel seçimler sonrası büyük bir hezimet yaşayan İyi Parti'de, Meral Akşener'in aday olmama kararı sonrası istifa depremi sürüyor. Son olarak İyi Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Gündem - Gündem
5 saat 19 dakika önce

Whatsapp’a çevrimdışı dosya paylaşımı özelliği gelecek

WhatsApp yeni bir özellikle çevrimdışı dosya paylaşımını test etmeye başladı, bu özellik sayesinde kullanıcılar belge ve medya dosyalarını internet bağlantısı olmadan yakındaki kişilerle paylaşabilecekler. Whatsapp yeni özellik geldi mi sorusuna cevap olacak detaylar şu şekilde...
 - Steinmeier'e Türklerden tepki seli!
5 saat 33 dakika önce

Steinmeier'e Gaziantep'te tepki yağdı! "Katil İsrail, işbirlikçi Almanya"

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ziyaret için geldiği Türkiye'de, ülkesinin İsrail'e sağladığı destek dolayısıyla önce İstanbul ardından da Gaziantep'te vatandaşlar tarafından protesto yağmuruna tutuldu. Gaziantep'te protesto eden grup, Almanca ve İngilizce pankart ile dövizler açarak "Katil İsrail, işbirlikçi Almanya" sloganları attı.
Gündem - Gündem
5 saat 39 dakika önce

Ankara'da yaşanması muhtemel olan fırtına ve şiddetli rüzgar nedeniyle, Valilik vatandaşları olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine dayanarak, il genelinde yarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğini duyurdu. Detaylar şu şekilde...
 - Taklalar atarak uçurumdan yuvarlandılar
5 saat 45 dakika önce

Otomobil taklalar atarak uçurumdan yuvarlandı! Burunları bile kanamadı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yaklaşık 50 metrelik uçurumdan taklalar atarak yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
 - Hasan Kılıç Hoca Efendi son yolculuğuna uğurlandı
6 saat 1 dakika önce

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi, son yolculuğuna uğurlandı

Dün vefat eden İsmailağa Camii Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi, bugün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BBP lideri Mustafa Destici de cenazeye katılanlar arasında yer aldı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne zaman görüşecek? Tarih verdi
6 saat 17 dakika önce

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne zaman görüşecek? Tarih verdi...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gelecek hafta görüşmeyi planladığını belirterek, "Kendilerinden randevu talep edeceğiz. Anayasa ile ilgili birtakım talepler ileteceğini söyledi, tabii ki TBMM müzakere zeminidir, her zaman liderler birbirleriyle konuşur." dedi.
 - Ailesi yangında ölen adam 47 yıl sonra aynı kaderi yaşadı
6 saat 54 dakika önce

Ailesi yangında ölen adam 47 yıl sonra aynı kaderi yaşadı

Antalya'da duvara çarptıktan sonra alev alan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Şahsın annesi, babası ve kardeşinin de 1977 yılında evlerinde çıkan yangında öldükleri öğrenildi.
 - Kendi kendine çatışıp etrafına kurşun yağdırdı
7 saat 11 dakika önce

Halüsinasyon gören adamın kendi kendine çatıştığı anlar kamerada

İstanbul'da halüsinasyon gördüğü öne sürülen bir adam, apartman girişinde kendi kendine çatışırken kameralara yansıdı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Sona Git