Bingazi'de karargaha saldırı

Bingazi'de karargaha saldırı

DÜNYA Haberleri

Libya'nın doğusundaki Bingazi kentinde güvenlik güçleri ve silahlı grup arasında çıkan çatışmada orduya mensup 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Libya ordusuna bağlı özel savunma gücü "Yıldırım" Komando Birliği Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, yasadışı silahlı bir grubun, Bingazi'nin El-Leysi mahallesindeki ordu karargahına saldırı düzenlediği ifade edildi. Güvenlik güçleri ve saldırganlar arasında 4 saat devam eden çatışmada "Yıldırım" Komando Birliği'nden 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı belirtildi..
Libya geçici Genelkurmay Başkanı Salim el-Kuneydi, "el-Asıme el-Libiyye" (Libya Başkenti) televizyon kanalında yaptığı açıklamada silahlı grupların "Yıldırım" Komando Birliklerine saldırması halinde ülkenin kan gölüne döneceği konusundaki endişesini dile getirmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...