Oyuncak tabanca ile 74 bin TL gasp etti

/ Kaynak: AA
Oyuncak tabanca ile 74 bin TL gasp etti

SPOR Haberleri  / AA

Muğla'da, kredi ile oğluna ev satın alan bir vatandaş, oğlu tayin olmayınca evi satıp 74 bin TL kredi borcunu ödemeye giderken, kapkaççının hışmına uğradı.

Fethiye'de bir kişinin oyuncak tabancayla tehdit edilerek nbsp;73 bin lirasının gasp edildiği iddia edildi. nbsp;Edilinilen bilgiye göre, oğlunun kredi borcunu ödemek nbsp;için Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bir banka şubesinden 73 bin lira çeken Ersun nbsp;Eroğlu, başka bankaya kredi borcunu ödemeye gitmek için otomobiline bindi. Bu nbsp;sırada, otomobilin arka kapısından binen Soner G, Eroğlu'na silah doğrultarak, nbsp;paraların bulunduğu poşeti istedi. Para dolu poşeti Eroğlu'ndan alan Soner G, nbsp;koşarak olay yerinden kaçtı. nbsp;Eroğlu'nun "155 polis imdat" hattını arayarak silahla gasp edildiğini nbsp;bildirmesi üzerine, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, verilen nbsp;eşkal doğrultusunda çevrede zanlıyı aradı. Polis ekipleri, Akdeniz caddesinde nbsp;elindeki para dolu poşetle koşan Soner G'yi yakaladı. Zanlının üzerinden gaspta nbsp;kullanıldığı iddia edilen oyuncak bir tabanca çıktı.
-Oğlumun kredi borcunu yatıracaktım
Gasp edilen Ersun Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Artvin'in nbsp;Yusufeli ilçesinde öğretmenlik yapan oğlunun banka kredisiyle aldığı evi satarak nbsp;parayı kendilerine gönderdiğini söyledi. Oğlunun gönderdiği parayı bankadan nbsp;çekerek kredi borcu olan bankaya yatırmak için otomobiline bindiğini anlatan nbsp;Eroğlu, "Bu sırada otomobilim arkasına birisi bindi ve silahla beni tehdit ederek nbsp;içinde 73 bin lira olan para dolu poşeti alıp kaçtı. Hemen 155 polis imdat nbsp;hattını arayarak yardım istedim. Onlarda sağ olsunlar zanlıyı hemen yakaladılar" nbsp;dedi. nbsp;Zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Amirliğindeki ifade işlemlerinin nbsp;ardından, adliyeye sevk edildi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...